Vizual

Poziv za obuku na temu “Menadžment društvenih mreža”

Resursni centar za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori, u okviru Kataloga obuka za 2024. godinu organizuje obuku na temu “Menadžment društvenih mreža”.

Cilj ove obuke je da predstavicima/cama OCD pruži neophodne vještine i informacije za analizu, procjenu i kreiranje efektivnih poruka na širokom spektru digitalnih medija. Obuka će biti prilika da OCD nauče kako da koriste društvene medije za svoje organizacije, od kreiranja prisustva na društvenim mrežama do mjerenja uspjeha. Neke od tema obuke će biti: marketing na društvenim mrežama , predviđanje kampanja na društvenim mrežama, kreiranje vizuelnog identiteta na društvenim mrežama , različiti medijski formati za različite namjene i drugo.

Nakon obuke, polaznici će imati priliku da iskoriste podršku mentora u kreiranju vizuelnog identiteta za neku od svojih kampanja na društvenim mrežama.

Na obuci je obezbijeđeno 16 mjesta za predstavnike/ce 8 srednje razvijenih i razvijenih OCD (po 2 predstavnika/ce koji/e su aktivno uključeni/e u rad organizacije).

Uslovi prijavljivanja:

Za pohađanje obuke mogu se prijaviti srednje razvijene i razvijene organizacije civilnog društva čiji budžet za prethodnu godinu nije iznosio manje od 10 000 eura, delegiranjem 2 predstavnika/ce koji/e su aktivno uključeni/e u rad organizacije. Odabir učesnika/ca vršiće se prema njihovoj motivaciji, s tim da će prednost imati organizacije čiji predstavnici/ce do sada nijesu učestvovali/e na sličnim obukama. Biće odabrano ukupno 16 predstavnika 8 srednje razvijenih i razvijenih OCD (2 predstavnika po organizaciji).

Način prijave:

Predstavnici/e srednje razvijenih i razvijenih OCD koji/e žele da se prijave za pohađanje obuke treba da ispune prijavni formular i pošalju ga isključivo na e-mail adresu crnvo@crnvo.me, najkasnije do 3. oktobra 2024. godine.

Mjesto i vrijeme održavanja obuke:

Obuka će biti organizovana od 10 –  11. oktobra 2024. godine, hotel Aleksandar, Budva.

CRNVO kao organizator obuke obezbijediće smještaj, hranu i osvježenje za polaznike/ce obuke. Troškovi prevoza biće refundirani u visini autobuskih karata koje polaznici/e dostave na uvid i u visini troškova goriva obračunatih na sajtu Michelin (neophodno je priložiti račun za gorivo). Troškovi goriva će se isplaćivati po organizaciji – jedno auto po organizaciji.

Prijave koje stignu nakon isteka roka i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti eletkronskim putem na crnvo@crnvo.me ili pozivom na telefon (+382) 20 219 120, 219 121.

Prijavni-formular

Prijavni-formular

Ova obuka, kao i ostale obuke planirane Katalogom obuka za 2024.godinu predstavljaju aktivnosti projekta ,,Resursni centar za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori-faza III“ koji sprovodi Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) u partnerstvu sa NVO Natura, NVO Bonum, NVO Novi Horizont, NVO Nada i Bjelopljskim demokratskim centrom. Projekat finansira Evropska unija.