Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Andrijevici

Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Andrijevici

Poštovane/i predstavnice/i organizacija civilnog društva u Andrijevici,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da prisustvujete događaju ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Andrijevici“ koji će bitiorganizovan 14. aprila 2022. (četvrtak) u zgradi Opštine Andrijevica, sala broj 6, u terminu od 11 -13h.

 Cilj ovog događaja je obezbjeđivanje što veće dostupnosti help desk usluga nacionalnog i lokalnih resursnih centara organizacijama civilnog društva u Andrijevici. ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Andrijevici“ će predstavljati dodatnu priliku za organizacije civilnog društva iz Andrijevice da se informišu o mogućnostima podrške u okviru ovog projekta, kao i da dobiju direktno usluge i podršku od predstavnika konzorcijuma Resursnog centra. Pored navedenog, ovaj događaj će ujedno biti i prilika za diskusiju o potrebama i izazovima u razvoju civilnog društva u opštini Andrijevica, kao i o mogućnostima umrežavanja i saradnje relevantnih aktera u cilju rješavanja problema u lokalnoj zajednici.  

 Ovaj događaj organizujemo u okviru projekta ,,Resursni centar za organizacije civilnog društva-faza II“, koji realizuje Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) u partnerstvu sa NVO Natura i Institutom za medije. Projekat finansira Evropska unija, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.Konzorcijum Resursnog centra, pored CRNVO-a, kao nacionalnog resursnog centra i NVO Nature, čine naši dugogodišnji partneri i lokalni resursni centri: NVO Nada, Bjelopoljski demokratski centar, NVO Novi Horizont i NVO Bonum.

 Molimo da nam informaciju o učešću predstavnice/ka vaše organizacije potvrdite najkasnije do 12. aprila (utorak), putem mejla crnvo@crnvo.me ili putem telefona na 020/219-121.