Otvoreni dani mobilnog resursnog centra na Cetinju

Otvoreni dani mobilnog resursnog centra na Cetinju

Poštovane/i predstavnice/i organizacija civilnog društva sa Cetinja,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da prisustvujete događaju ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra na Cetinju“  koji će biti organizovan 3. decembra 2021. godine (petak) u prostorijama Društvenog centra, ulica Nikole Lekića broj 4 , u terminu od 11 -13h.

Cilj ovog događaja je obezbjeđivanje što veće dostupnosti help desk usluga nacionalnog i lokalnih resursnih centara organizacijama civilnog društva na Cetinju. ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra na Cetinju“ će predstavljati dodatnu priliku za organizacije civilnog društva da se informišu o mogućnostima podrške u okviru ovog projekta, kao i da dobiju direktno usluge i podršku od predstavnika konzorcijuma Resursnog centra. Pored navedenog, ovaj događaj će ujedno biti i prilika za diskusiju o potrebama i izazovima u razvoju civilnog društva u Prijestonici Cetinje, kao i o mogućnostima umrežavanja i saradnje relevantnih aktera u cilju rješavanja problema u lokalnoj zajednici.  

Ovaj događaj organizujemo u okviru projekta ,,Resursni centar za organizacije civilnog društva-faza II“, koji realizuje Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) u partnerstvu sa NVO Natura i Instutom za medije. Projekat finansira Evropska unija, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.Konzorcijum Resursnog centra, pored CRNVO-a, kao nacionalnog resursnog centra i NVO Nature, čine naši dugogodišnji partneri i lokalni resursni centri: NVO Nada, Bjelopoljski demokratski centar, NVO Novi Horizont i NVO Bonum. Molimo da nam informaciju o učešću predstavnice/ka Vaše organizacije potvrdite najkasnije do 1. decembra (srijeda), putem mejla crnvo@crnvo.me ili putem telefona na 020/219-12