Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Plužinama

Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Plužinama

Poštovane/i predstavnice/i organizacija civilnog društva u Plužinama,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da prisustvujete događaju ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Plužinama“ koji će biti organizovan  u TV Sali Centra za kulturu, 1. juna sa početkom u 11 časova.

Cilj ovog događaja je obezbjeđivanje što veće dostupnosti help desk usluga nacionalnog i lokalnih resursnih centara organizacijama civilnog društva u Plužinama. ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u  Plužinama“ će predstavljati dodatnu priliku za organizacije civilnog društva iz Plužina da se informišu o mogućnostima podrške u okviru ovog projekta, kao i da dobiju direktno usluge i podršku od predstavnika konzorcijuma Resursnog centra. Pored navedenog, ovaj događaj će ujedno biti i prilika za diskusiju o potrebama i izazovima u razvoju civilnog društva u Opštini Plužine, kao i o mogućnostima umrežavanja i saradnje relevantnih aktera u cilju rješavanja problema u lokalnoj zajednici.

Molimo da nam informaciju o učešću predstavnice/ka Vaše organizacije potvrdite najkasnije do 31. maja, putem mejla crnvo@crnvo.me    ili putem telefona na 020/219-121.