Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Gusinju

Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Gusinju

Poštovane/i predstavnice/i organizacija civilnog društva u Gusinju,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da prisustvujete događaju ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Gusinju“ koji će biti organizovan  u Skupštinskoj Sali Opštine Gusinje, 5. maja sa početkom u 12 časova.

Cilj ovog događaja je obezbjeđivanje što veće dostupnosti help desk usluga nacionalnog i lokalnih resursnih centara organizacijama civilnog društva u Gusinju. ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra u Gusinju“ će predstavljati dodatnu priliku za organizacije civilnog društva iz Gusinja da se informišu o mogućnostima podrške u okviru ovog projekta, kao i da dobiju direktno usluge i podršku od predstavnika konzorcijuma Resursnog centra. Pored navedenog, ovaj događaj će ujedno biti i prilika za diskusiju o potrebama i izazovima u razvoju civilnog društva u Opštini Gusinje, kao i o mogućnostima umrežavanja i saradnje relevantnih aktera u cilju rješavanja problema u lokalnoj zajednici.

 

Molimo da nam informaciju o učešću predstavnice/ka Vaše organizacije potvrdite najkasnije do 4. maja, putem mejla crnvo@crnvo.me  ili putem telefona na 020/219-121.

 

Ovaj događaj organizuje se u okviru projekta ,,Resursni centar za organizacije civilnog društva-faza II“, koji realizuje Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) u partnerstvu sa NVO Natura i Instutom za medije Crne Gore. Projekat finansira Evropska unija, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori. Konzorcijum Resursnog centra, pored CRNVO-a, kao nacionalnog resursnog centra i NVO Nature, čine naši dugogodišnji partneri i lokalni resursni centri: NVO Nada, Bjelopoljski demokratski centar, NVO Novi Horizont i NVO Bonum.