Otvoreni dani mobilnog resursnog centra na Žabljaku

Otvoreni dani mobilnog resursnog centra na Žabljaku

Poštovane/i predstavnice/i organizacija civilnog društva sa Žabljaka,

 

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da prisustvujete događaju ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra na Žabljaku“ koji će biti organizovan  u Sali Skupštine Opštine Žabljak, 2. juna sa početkom u 9 časova.

Cilj ovog događaja je obezbjeđivanje što veće dostupnosti help desk usluga nacionalnog i lokalnih resursnih centara organizacijama civilnog društva sa Žabljaka. ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra na Žabljaku“ će predstavljati dodatnu priliku za organizacije civilnog društva sa Žabljaka da se informišu o mogućnostima podrške u okviru ovog projekta, kao i da dobiju direktno usluge i podršku od predstavnika konzorcijuma Resursnog centra. Pored navedenog, ovaj događaj će ujedno biti i prilika za diskusiju o potrebama i izazovima u razvoju civilnog društva u Opštini Žabljak, kao i o mogućnostima umrežavanja i saradnje relevantnih aktera u cilju rješavanja problema u lokalnoj zajednici.

Molimo da nam informaciju o učešću predstavnice/ka Vaše organizacije potvrdite najkasnije do 1.juna, putem mejla crnvo@crnvo.me     ili putem telefona na 020/219-121.